Booking Experts


Wij vertellen je graag meer over Booking Experts

De meeste vakantieparken lopen tegen dezelfde problemen aan. Veel verschillende systemen die slecht samenwerken, waardoor jij onnodig veel tijd kwijt bent aan het beheren van je vakantiepark. Goed nieuws, Booking Experts lost dit op!


‎

Jij bepaalt hoe en met wie je werkt

Elke aanbieder van een reserveringssysteem geeft tegenwoordig aan dat ze een totaaloplossing bieden. Maar wat houdt een totaaloplossing nu precies in? Is dat iets wat de aanbieder bepaalt of bepaal je dat zelf?

Met Booking Experts bepaal jij dat! Bij Booking Experts staat het boekingsplatform, het reserveringssysteem, centraal. In direct contact met het boekingsplatform staat de App Store: de plek waar jij zelf jouw eigen totaaloplossing bouwt.

Wat is de App Store precies?

Booking Experts gelooft in partnerships, zo ook in de partnership met Qenner. Booking Experts wil het voor haar gebruikers zo eenvoudig mogelijk maken om een compleet product samen te stellen. Stel, jij gaat met Booking Experts werken en besluit om jouw aanbod ook via externe kanalen aan te bieden. Je opent de App Store van Booking Experts en kiest daar met welke partijen jij wil samenwerken. Download je hier de App van Qenner? Dan wordt de koppeling achter de schermen in stand gebracht. Jouw aanbod wordt aangeboden via Qenner en reserveringen worden door de App ingeschoten in het boekingsplatform.

Dit kan met alle mogelijke partijen die jou als recreatieondernemer sterker maken. Denk hierbij aan een website, beoordelingen, dynamic pricing, statistieken, toegangscontrole etc. Dit alles wordt aangeboden in Booking Experts, waardoor een koppeling eenvoudig gemaakt is. Wil je voor bepaalde aspecten liever samenwerken met een andere partij? Dan ben je daar vrij in! Je selecteert de betreffende App in de App Store en werkt vanaf dat moment met die partij samen.

‎

Een team van Experts

Booking Experts is niet alleen een boekingsplatform met een App Store. Er staat een heel team van Experts klaar om je te helpen. Veel van deze Experts hebben zelf jaren op vakantieparken en campings gewerkt en kunnen je dus vanuit de bron helpen om jouw vakantiepark zo optimaal mogelijk in te richten. Zij helpen je, door automatisering en advies, volledige controle te krijgen of houden op jouw onderneming. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst!

Booking Experts vindt het belangrijk om continu in contact te zijn met haar gebruikers. Hiervoor hebben zij een chat in het boekingsplatform wat altijd te gebruiken is bij vragen, opmerkingen of verzoeken.

Hiernaast heeft Booking Experts een educatieprogramma ontwikkeld waar je geheel kosteloos aan kunt deelnemen. Heb je nieuwe medewerkers op de frontoffice? Dan kunnen ze zichzelf volledig inwerken aan de hand van de Academy. Gaan ze zich bezighouden met marketing? Dan kunnen ze aan de slag met het Marketing Educate programma.

‎


Samenwerking Booking Experts en Qenner

Al jaren werken Booking Experts en Qenner samen. Qenner verzorgt een deel van de distributie voor de gebruikers van Booking Experts. Er zijn korte lijntjes en regelmatig hebben we contact over nieuwe kanalen die interessant zijn om aan te sluiten. Op die manier versterken we elkaars positie. Door het constant toevoegen van nieuwe kanalen hebben de gebruikers van Booking Experts een steeds grotere keuze in het aanbod.In contact komen met Booking Experts

Wil je meer weten over het boekingsplatform, de App Store en het team van Booking Experts? Neem dan contact op!


Booking Experts
088 - 11 68 901
support@bookingexperts.nl


Booking Experts

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico