Did you know that your browser is outdated?

To get the best possible user experience from our website, we recommend that you upgrade your browser to a newer version or other browser. Click on the upgrade button to go to the download page.

Upgrade your browser here
Continue at your own risk
Back to the overview

SunLodge campingvakanties van Suncamp nu ook te boeken via Qenner

SunLodge - het eigen glampingproduct van Suncamp – is vanaf vandaag ook te boeken via de Qenner modules. De luxe SunLodge mobilhomes en lodgetenten zijn te vinden op 33 campings in Frankrijk, Kroatië, Italië, Oostenrijk, Spanje, Slovenië en Nederland.

Kwaliteit voorop

De kracht van Suncamp is de zorg en de aandacht op het productaanbod. Zo onderscheiden de Sunlodges zich met name door de comfortabele box spring bedden, het luxe bedlinnen (inclusief), de design inrichting en ruim overdekte terrassen met houten meubilair. Dat voorziet de gebruikers van Qenner in een kwalitatief extra autoproduct met ruime boekbaarheid en altijd lastminute beschikbaarheid.

‘We willen in de toekomst graag het volledige Suncamp aanbod beschikbaar stellen, maar starten nu met ons paradepaardje waaronder ons nieuwe glampingtype op zwemparadijs Camping Terme Catez in Slovenië. Deze bestaat uit een 6-persoons lodge met een naastgelegen juniortent’, aldus Sales Manager Suncamp Saskia Thomassen.

Ferdinand Westerman van Qenner benadrukt dat de gebruikers van Qenner applicaties met deze recente uitbreiding een nog completer product hebben waar de retail nu naast vliegvakanties dus ook terecht kan voor campingvakanties.

More information?

Contact us, we'll help you as soon as possible.