Did you know that your browser is outdated?

To get the best possible user experience from our website, we recommend that you upgrade your browser to a newer version or other browser. Click on the upgrade button to go to the download page.

Upgrade your browser here
Continue at your own risk

Qenty

Qenty is onderdeel van de Qenner groep en heeft de activiteiten van Vakantiepanel overgenomen.

Qenty: Serving your Customer better

Qenty richt zich op het creëren, verzamelen en distribueren van kennis en data in de reisindustrie. Als eigenaar van vakantiepanel.nl beschikken wij over een zeer uitgebreide database met consumenten reviews en daarnaast beschikken we over objectieve en actuele content over landen, streken, skigebieden, plaatsen en accommodaties waaronder beelden en teksten.

De klantdata levert waardevolle inzichten in het functioneren van verkooporganisaties.
Qenty levert oplossingen voor klantanalyses, de data uit onder andere reviews van producten en diensten kan leiden tot inzicht op de organisatie en haar functioneren.

Diensten

Qenty richt zich op het creëren, verzamelen en distribueren van kennis en data-analyse in de reisindustrie. Qenty biedt momenteel de volgende diensten aan. Reviews kunnen ook jou zeer waardevolle inzichten opleveren!

Qenty helpt met name Travel gerelateerde bedrijven inzicht te geven in hun klant en daardoor ook hun eigen functioneren. Dit doen we door feiten van bestemmingen te combineren met reviews en ratings van klanten waardoor deze inzetbaar zijn als effectieve Management Tool. Qenty werkt continu aan het verrijken van haar content database.

De database bestaat onder andere uit ruim 300.000 foto’s, miljoenen accommodatiedetails en honderduizendden reviews. Daarnaast kunnen wij uw websites verrijken met content van 3.000 plaatsen, 385 streken en 80 vakantielanden, standaard of op maat. Het content-team verzamelt dagelijks nieuwe informatie. De content van Qenty is zeer geschikt voor het verbinden van consumenten aan uw organisatie.

Wij willen graag met u in gesprek om samen vast te stellen hoe we u van dienst kunnen zijn.


More information?

Contact us, we'll help you as soon as possible.