Did you know that your browser is outdated?

To get the best possible user experience from our website, we recommend that you upgrade your browser to a newer version or other browser. Click on the upgrade button to go to the download page.

Upgrade your browser here
Continue at your own risk
Back to the overview

Junior-medior Java developer

Positie beschikbaar: per direct
Uren: wij zijn flexibel! 24-40 uur per week
Locatie: standplaats Enschede

Over Qenner

Qenner is de spin in het web voor veel reisorganisaties. Als IT en Content-bedrijf is Qenner specifiek gericht op de reiswereld en levert producten en diensten aan de internationale reisindustrie. Onze producten voeden een breed scala aan reiswebsites, maken online zoeken en boeken eenvoudig en snel, en worden gebruikt door vele reisprofessionals achter de balie, online, of vanuit huis.

Het product

Om het reisaanbod dat Qenner voor haar klanten ontsluit te verbreden en dynamischer te maken wordt gebouwd aan een grote update van het platform. Hierin worden losse reisonderdelen van verschillende externe bronnen eenvoudig en on-the-fly gecombineerd tot de perfecte reis. Ontwikkeling vindt plaats in een Java backend-omgeving, verschillende interne databases, xml en webservice koppelingen naar derden, en een dynamische webservice-frontend en webbased management systemen.

Werkzaamheden

Je neemt plaats in een team van verschillende disciplines, dat aan het product ontwikkelt. Je werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van de backend Java software, de online koppelingen met derden, en het ontwikkelen van de webservices t.b.v. de gebruikers aan de voorkant.

Functie-eisen

- Een afgeronde HBO of academische opleiding

- Ervaring met Java als programmeertaal en ontwikkelomgevingen

- Kennis van XML, JSON, SOAP, HTTP, REST en andere protocollen

- Ervaring met een of meer van de technieken Oracle, MySQL, Dropwizard, Javascript en CSS zijn een pré

- Interesse in de reiswereld

- Analytisch denkvermogen, een pragmatische insteek en enthousiaste inzet

- Inventief, communicatief en een teamplayer

De functie is per direct beschikbaar voor een flexibele inzet van 24 tot 40 uur per week tegen een marktconforme vergoeding en secundaire arbeidsvoorwaarden. In een persoonlijk gesprek maken we graag kennis en kijken we of we bij elkaar passen.

Interesse? Stuur uw CV met motivatie naar: info@qenner.com t.a.v. E. Vissering.