Terug naar overzicht

Nieuwe toevoeging aan de TravelDesk: GIATA!

Onlangs is Qenners B2B-module TravelDesk verrijkt met content van GIATA.
Bij nagenoeg alle accommodaties tref je nu een onafhankelijke beschrijving, feiten, afbeeldingen en contactgegevens aan. De beschrijving voorziet in informatie over de ligging, hotelfaciliteiten, kamers, sport/entertainment, eten en drinken, en creditcards. En dat in het Nederlands!
Dit is een mooie toevoeging op de Touroperator specifieke content die reeds aanwezig was. De GIATA informatie kan dankzij de handige functionaliteit ‘PDF download’ eenvoudig worden meegestuurd naar de klant.

Naast de onafhankelijke informatie zijn ook de GIATA Catalogi aanwezig. Hierin vind je content van alle Touroperators die de accommodatie binnen hun aanbod hebben. Ook van de Touroperators die geen samenwerking met Qenner hebben. Deze content kan per seizoen verschillen en is in meerdere talen beschikbaar.

Heb je interesse in de content van GIATA binnen de TravelDesk, neem dan contact op met Qenner via sales@qenner.com.

11 januari is Qenner aanwezig op de Vakantiebeurs Vakdag. Je vindt ons bij stand 08.A033. Van 11:00 tot 13:00 uur sluit GIATA zich bij ons aan. Heb je vragen, of wil je kennismaken? Dan zien we je daar graag!

Over GIATA
GIATA is een technologiebedrijf opgericht in 1996 en gespecialiseerd in toerisme. Hun hoofdkantoor zit in Berlijn. Met hun digitale producten gefocust op statische beschrijvende content, bereiken zij 20.000 klanten en partners in meer dan 70 landen, inclusief hotels, hotelketens, online reisbureaus, touroperators en wereldwijde distributiesystemen. Meer informatie kan gevonden worden op www.giata.com.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico