Terug naar overzicht

SunLodge campingvakanties van Suncamp nu ook te boeken via Qenner

SunLodge - het eigen glampingproduct van Suncamp – is vanaf vandaag ook te boeken via de Qenner modules. De luxe SunLodge mobilhomes en lodgetenten zijn te vinden op 33 campings in Frankrijk, Kroatië, Italië, Oostenrijk, Spanje, Slovenië en Nederland.

Kwaliteit voorop

De kracht van Suncamp is de zorg en de aandacht op het productaanbod. Zo onderscheiden de Sunlodges zich met name door de comfortabele box spring bedden, het luxe bedlinnen (inclusief), de design inrichting en ruim overdekte terrassen met houten meubilair. Dat voorziet de gebruikers van Qenner in een kwalitatief extra autoproduct met ruime boekbaarheid en altijd lastminute beschikbaarheid.

‘We willen in de toekomst graag het volledige Suncamp aanbod beschikbaar stellen, maar starten nu met ons paradepaardje waaronder ons nieuwe glampingtype op zwemparadijs Camping Terme Catez in Slovenië. Deze bestaat uit een 6-persoons lodge met een naastgelegen juniortent’, aldus Sales Manager Suncamp Saskia Thomassen.

Ferdinand Westerman van Qenner benadrukt dat de gebruikers van Qenner applicaties met deze recente uitbreiding een nog completer product hebben waar de retail nu naast vliegvakanties dus ook terecht kan voor campingvakanties.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op, dan helpen we je zo spoedig mogelijk verder.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico