Terug naar overzicht

Vertrouwen en transparantie zijn key

Te lezen in het onlangs verschenen blad 'Top 50' van TravMagazine.

Hoppa! Wat zijn we lekker bezig met z’n allen. Om te beginnen willen wij graag onze complimenten maken aan de reisbureaus en reisagenten. Wat is er weer veel geboekt en wat hebben jullie je lekker herpakt!

De afgelopen tijd heeft voor veel veranderingen gezorgd, waardoor het eens te meer duidelijk is geworden hoe belangrijk vertrouwen en transparantie zijn. Wij hebben hier de afgelopen tijd aan gewerkt door de informatie in ons B2B-platform TravelDesk uit te breiden en transparanter te maken.
Zo hebben we nieuwe reistypes en bijbehorende labels gecreëerd, waardoor het vinden van de beste accommodatie nog gemakkelijker wordt. Om de consument te kunnen voorzien in volledige informatie van de reis, hebben wij de reisadviezen van de Rijksoverheid toegevoegd. Deze informatie is altijd actueel en voorziet in onder meer kleurcodes, reischecklisten en tips van de ambassade.
Het zoeken hebben we vergemakkelijkt door de voorselectie ‘Vlucht’ te verwijderen. Hierdoor is met name het zoeken op accommodatie een stuk eenvoudiger gemaakt.

Ervaringen van echte reizigers
Het nieuwe reviewplatform TravelTrustIt, dat ontstaan is door een samenwerking tussen Qenner en Travelia zit enorm in de lift. De betrouwbare reviews, die alleen door echte reizigers gegeven kunnen worden, worden al gebruikt door ruim 70 reisorganisaties. Het geven van een review gaat gemakkelijk door het selecteren van een smiley in de white label app van de reisorganisatie. Deze reviews zijn uiteraard ook in de TravelDesk opgenomen, want bij het kiezen van de perfecte vakantie zijn ervaringen van andere reizigers natuurlijk wel zo belangrijk!

Kleurrijke koffers
Om de uitgebreide mogelijkheden van de TravelDesk aan de man te krijgen zijn we gestart met een tweewekelijkse nieuwsbrief met interessante weetjes en nieuwtjes over de TravelDesk. Extra leuk is de winactie die we geïntroduceerd hebben waarbij je kans maakt op een vrolijke koffer van het merk b·hppy. Het enige wat een reisagent daarvoor hoeft te doen is een boeking plaatsen in de TravelDesk. Elke maand wordt een winnaar gekozen.

Kijkje in de toekomst
Het komende jaar staat het verduidelijken van het boekingsproces op de planning. Je kunt hierbij denken aan onder andere het toelichten van de annuleringsvoorwaarden, het weergeven van de vluchtindeling en het verbeteren van de transferopties.
De B2B portal zal tevens worden uitgebreid met een nieuwe Duitse Touroperator, vakantieparkenaanbod en onafhankelijke hotelinformatie. We hebben ons team aan kunnen vullen met twee nieuwe collega’s die zich bezighouden met support/marketing en development. De komende tijd hopen we nog verder te groeien zodat we echt kunnen knallen op het gebied van vakantieaanbod en productdoorontwikkeling.

2022 in cijfers

• Er zijn 330% meer boekingen geplaatst dan in 2021 (cijfers t/m september)
• De meeste boekingen zijn geplaatst in februari
• Spanje, Turkije en Griekenland waren de favoriete bestemmingen
• Het meest is er geboekt bij TUI Nederland, gevolgd door FTI en AlltoursWist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico