Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over Qenner

Wij vertellen je graag meer over ons

Qenner heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen voor het koppelen van verschillende applicaties via het platform. Door middel van deze koppelingen kunnen verschillende applicaties met elkaar 'praten' waardoor ze van elkaar ’s gegevens gebruik kunnen maken. Op deze manier wordt het mogelijk om het Internet te integreren in de bestaande bedrijfsprocessen en onderdeel te laten uitmaken van de volledige ICT- architectuur van de organisatie. Het koppelen van applicaties levert een betere beheersbaarheid op van gegevens en gegevensstromen en een vermindering van datavervuiling. Er worden immers zoveel mogelijk gegevens op één plaats opgeslagen maar op meerdere plaatsen gebruikt.

Qenner biedt haar klanten de volgende productlijnen

  • Services Qenner (incl. Dynamic Packaging): het content distributieplatform van Qenner met directe koppeling met alle Nederlandse touroperators en groeiend Duits aanbod, flex aanbod en ook de eigen Touroperator Module (DynpaX)
  • Recreatie: Property-Connect en Channel-Connect: Voor vakantieparken-campings om te distribueren via de ChannelManager van Qenner en voor Channels (websites) om veel aanbod van vakantieparken-campings te kunnen verkopen middels 1 koppeling.
  • TravelDesk: De B2B wegoplossing voor de reisagent of touroperator om reizen te zoeken en boeken. En onder andere een linkenmodule waarmee men direct (via automatische inlog) naar de Touroperator systemen van een TUI, De Jong Intra, etc. zonder VPN kan gaan.
Over Ons2

Demo van DynpaX onderdeel van de Services van Qenner

Met DynpaX kan men zelf aanbod pakketteren en eventueel vergelijken met touroperator aanbod, binnen de oplossingen die Qenner biedt.