Stratech Recreatie


Wij vertellen je graag meer over Stratech

Stratech automatiseert alle belangrijke processen op en rondom je recreatiebedrijf. Maak kennis met één van onze gebruiksvriendelijke reserveringssystemen en zet jouw recreatiebedrijf in groei en bloei!


Stratech Doelgroepen

Totaaloplossing voor jouw recreatiebedrijf

Een maximale bezetting, tijd- en kostenbesparing, stuurinformatie en tevreden gasten zijn belangrijke uitdagingen waar jij als recreatieondernemer voor staat. Je wilt je dan ook volledig op jouw recreatiebedrijf kunnen concentreren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onder andere automatisering, (online) boekingen en touroperatorbeheer.

Stratech automatiseert met behulp van hun gebruiksvriendelijke alles-in-één reserveringsysteem alle belangrijke processen op en rondom jouw recreatiebedrijf. Dit met maar één doel: het creëren van meer omzet, tijd- en kosten besparing en een hogere gasttevredenheid.

Of het nu gaat om het beheer van je reserveringsadministratie, uitvoer van gastenmarketing, inzicht in je managementinformatie, geautomatiseerde eigenarenafrekening, dynamisch prijsbeleid of koppelingen met andere leveranciers: Stratech ontzorgt je volledig en biedt je hierdoor de perfecte oplossing!

Wat maakt Stratech uniek?

Doordat Stratech jou als recreatieondernemer naast hun alles-in-één reserveringssysteem ook vier unieke features biedt, ben jij in staat om jouw recreatiebedrijf nóg succesvoller te maken!

  • Stratech Benchmark: inzicht in je eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt op het gebied van omzet, bezettingsgraad en gemiddelde prijs per nacht
  • Stratech Campaign: gasten segmenteren en voor-, tijdens en na hun verblijf volledig gepersonaliseerde berichten sturen (transactioneel én commercieel)
  • Stratech Insight: gebruiksvriendelijke tool die altijd en overal inzicht geeft in de actuele management-informatie van jouw recreatiebedrijf
  • Stratech Pricing: met behulp van een dynamisch prijsbeleid eenvoudig inspelen op vraag en aanbod en hierdoor meer omzet uit je aanbod halen
Features devices

Succesformule Stratech en Qenner

Veel gezamenlijke klanten profiteren van de voordelen van Stratech en de real-time koppeling met de distributiekanalen van Qenner. Niek Beimer | Product Manager bij Stratech is dan ook erg enthousiast over onze samenwerking: "Stratech werkt al jaren lang prettig samen met Qenner. Er is een nauwe samenwerking met elkaars servicedesks en we sparren regelmatig samen met elkaar om de juiste oplossingen te bedenken voor onze gebruikers/klanten".

Kracht van de samenwerking

Bij Stratech geloven ze in de kracht van samenwerking, door samenwerking ontstaan immers de mooiste oplossingen. Daarom kiezen ze er al jarenlang voor om ‘specialist’ te zijn in de ontwikkeling van marketing- en reserveringssystemen voor recreatiebedrijven. Hierbij gaan ze uit van het principe 'Schoenmaker, blijf bij je leest'; ze focussen zich op de zaken waar ze goed in zijn en zoeken voor de overige zaken de samenwerking met hun gespecialiseerde partners. Partners op het gebied van onder andere Online Boeken, (Digital) Marketing, Facilitair Management, Enquête- en Telefoon Integratie, Toegangscontrole, Energie Management, Channel Management en Kennisdeling. Deze samenwerking levert jou als recreatieondernemer de beste oplossing op!

Stratech maakt jouw recreatiebedrijf nóg succesvoller

Stratech helpt recreatieondernemers al meer dan 30 jaar nóg beter te ondernemen. Dit doet zij door bij meer dan 300 recreatiebedrijven innovatieve softwareoplossingen te leveren. Oplossingen die meerwaarde creëren - zoals besparing van tijd en verhoging van omzet - maar die ook leiden tot tevredener gasten!

Met hun jarenlange kennis en ervaring willen de recreatiespecialisten van Stratech vooral náást de ondernemer staan. Hun doel is dan ook om samen met jou als recreatieondernemer de bedrijfsvoering structureel te verbeteren en zodoende je recreatiebedrijf nóg succesvoller te maken.

Ben je benieuwd naar wat Stratech voor jouw recreatiebedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met Niek Beimer | Product Manager Recreatie of Mark Gerrits | Business Manager Recreatie via onderstaande contactgegevens en ervaar hoe het alles-in-één reserveringssysteem en bijbehorende dienstverlening van Stratech jouw bedrijf nóg succesvoller kunnen maken.

Niek Beimer

Product Manager

06-51 68 89 44
n.beimer@stratech.nl

Mark Gerrits

Business Manager

06-10 33 32 87

m.gerrits@stratech.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf?

Neem voor meer informatie contact met Stratech op via onderstaande contactgegevens:

Pantheon 15
7521 PR Enschede

www.stratechrecreatie.nl
info@stratech.nl
053 480 40 80‎

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico