‎TravelTrustIt


Qenner en Travelia hebben de handen ineengeslagen en het nieuwe reviewplatform TravelTrustIt ontwikkeld. Het platform met app-integratie biedt de mogelijkheid om al tijdens de reis een review te schrijven. Doordat de reiziger heerlijk van zijn vakantie aan het genieten is, is de kans groter dat hij een positieve review schrijft.
De reisorganisatie controleert de review en heeft de mogelijkheid een reactie te geven. Vervolgens worden de reviews beschikbaar gesteld aan reizigers, reisbureaus, touroperators en accommodaties. Dankzij deze ruime database aan betrouwbare reviews, kunnen reizigers nóg beter hun volgende vakantie plannen!


Echte reiservaringen voor jouw onvergetelijke vakantie

TravelTrustIt verzamelt echte reiservaringen, want samen hebben wij het allemaal al eens ervaren. Nederland heeft niet alleen 17 miljoen bondscoaches maar ook 17 miljoen ervaren reizigers. Al deze ervaringen worden gebundeld op de website van TravelTrustIt.

Echte reviews van echte reizigers

TravelTrustIt verzamelt alleen echte reviews van echte reizigers. Deze reviews zijn een enorme hulp voor andere reizigers die opzoek zijn naar hun volgende onvergetelijke vakantie. Wist je dat meer dan 75% van de reizigers reviews van andere reizigers gebruikt als inspiratie bij het plannen van hun volgende reis?
Dat is onze stip aan de horizon: reizigers helpen bij het plannen van hun onvergetelijke vakantie.

TTI combi
Travelia x Qenner 768

Unieke samenwerking

Het nieuwe reviewplatform TravelTrustIt is ontstaan door een unieke samenwerking tussen Qenner en Travelia.

Travelia levert unieke (white label) apps voor de reiswereld. Dit doen zij voor onder andere The Travel Club, VakantieXperts en Mijn ReisKennis in hun eigen huisstijl. De app toont alle onderdelen van de reis in een overzichtelijke tijdlijn. Daarnaast biedt de app tal van mogelijkheden, zoals het opslaan van vliegtickets, het betalen via iDeal en het navigeren naar de accommodatie. De mogelijkheid om een review te plaatsen is daar nu aan toegevoegd. De reiziger kan zelf kiezen voor een snelle en eenvoudige review middels een smiley, of een uitgebreide review met de toevoeging van foto's.

Zou jij graag TravelTrustIt reviews op jouw website willen tonen? Neem dan een kijkje op deze pagina en ontdek de verschillende widgets.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico