Voor de Recreatiebranche

Verspreid jouw
aanbod.

Ben jij de eigenaar van een vakantiepark, vakantiehuis of camping en wil je je bereik vergroten? Dan bieden wij als Channel Manager jou de mogelijkheid om met (meerdere) grote of juist kleine unieke boekingswebsites te koppelen. Dankzij de koppeling die we hebben met jouw reserveringssysteem nemen we je het werk volledig uit handen. Prijzen en beschikbaarheid hoef je maar één keer in te voeren in het reserveringssysteem en wij zorgen voor de automatische verwerking naar de verschillende kanalen. Dankzij de real time beschikbaarheid is het bijwerken van de kalender op verschillende websites niet meer nodig. De boekingen stromen vanzelf binnen!

Content

Heb je afbeeldingen, beschrijvingen en kenmerken ingevoerd in het reserveringssysteem, dan verwerken wij deze uiteraard ook. Biedt jouw reserveringssysteem deze mogelijkheid niet, dan kun je gebruik maken van onze eigen additionele content service.

Kanalen

Wil jij graag op alle grote kanalen staan en reizigers van over de hele wereld trekken? Ben je specifiek op zoek naar bijvoorbeeld Duitse of Scandinavische gasten? Vind je dat jouw boomhut, eco lodge of dome een speciaal plekje verdient op een uniek kanaal? Hieronder tref je alle mogelijke kanalen aan waar wij mee koppelen.

Koppeling met jouw Property Management Systeem

Maak je gebruik van één van de onderstaande Property Management Systemen, dan kunnen wij de koppeling voor je verzorgen.

Distribueer jouw aanbod naar deze kanalen.

Een overzicht van de kanalen waar we het aanbod naartoe distribueren. Er komen regelmatig nieuwe kanalen bij.

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws over ons, onze producten en diensten als eerste. Wij sturen ongeveer 1x per maand een nieuwsbrief.