Voor de Recreatiebranche

Meer aanbod
op jouw website.

Wil jij jouw boekingswebsite verrijken met tal van vakantieparken, campings en vakantiehuizen in heel Europa? Dankzij een koppeling met Channel Manager Qenner is het niet meer nodig met verschillende Property Management Systemen te koppelen. Wij hebben een samenwerking met alle grote Nederlandse en een aantal buitenlandse PMS’en. Van kleine charmecampings tot de grootste spelers op de markt, wij bedienen ze allemaal.
Door middel van één enkele koppeling breid je eenvoudig je aanbod uit en trek je binnen no time duizenden nieuwe bezoekers naar je website.

Realtime koppeling

Wij zorgen voor een real time koppeling waardoor prijzen en beschikbaarheid altijd actueel zijn. Naast de huursom verwerken wij de optionele en verplichte extra’s, en eventuele additionele tarieven voor extra personen en huisdieren. Ook de faciliteiten en content worden verwerkt vanuit het PMS of onze eigen content service. Boekingen worden automatisch verwerkt in het reserveringssysteem van de klant.

Koppelmogelijkheden

Koppelen met Qenner kan gemakkelijk door onze API te integreren. Hiermee kun je eenvoudig aanbod ophalen en verwerken in je eigen systeem. Boekingen maak je real time via de BookingService API van Qenner. Heb je geen mogelijkheid om onze API te integreren, dan onderzoeken we de mogelijkheden om op jouw eigen API te koppelen. Ons team staat voor je klaar!

We hebben een succesvolle samenwerking met:

Heb jij interesse in het aanbod van deze en andere partners?
Neem dan snel contact met ons op!

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws over ons, onze producten en diensten als eerste. Wij sturen ongeveer 1x per maand een nieuwsbrief.