Voor de Reisbranche

De website
oplossing van Qenner.

Wil jij jouw website verrijken met een Zoek-en-Boek module? Dan is onze TravelSearch dé oplossing voor jou. Met TravelSearch bied je jouw klanten de mogelijkheid om zelf hun ideale reis te boeken. Dankzij de vele filter- en sorteeropties kan de klant zelf eenvoudig de beste keuze maken. Het filteren van meerdere vertrekluchthavens, het type reis/accommodatie, een classificatie range, minimale beoordeling en verzorgingstype behoort tot de mogelijkheden.

Filteren & Sorteren

Dankzij de vele filter- en sorteeropties kan de klant zelf eenvoudig de beste keuze maken. Het filteren van meerdere vertrekluchthavens, het type reis/accommodatie, een classificatie range, minimale beoordeling en verzorgingstype behoort tot de mogelijkheden. Tussen het ruime aanbod van Nederlandse en Duitse Touroperators vindt de klant gemakkelijk de reis die het beste bij hem past, of dit nou een stedentrip, zonvakantie of autovakantie betreft.

Qenner fiat 500

Oplossing & Integratie

Samen met de webbouwers Noverius en Deo Volente kunnen we je een websiteoplossing bieden die het beste past bij de wensen van jouw reisorganisatie. Hieronder meer informatie over de mogelijkheden. Een andere optie is onze IBE oplossing die helemaal naar de look en feel van jouw bedrijf kan worden aangepast. Benieuwd naar een demo van onze IBE, of naar de mogelijkheden die wij samen met onze partners aanbieden? Dan horen we graag van je!

Een eigen website oplossing
of een integratie?

Hieronder tref je meer informatie over de mogelijkheden die onze partners bieden en meer informatie over onze eigen IBE oplossing.

Onze IBE oplossing volledig customized voor jou.

Benieuwd naar een demo van onze IBE, of naar de mogelijkheden die wij samen met onze partners aanbieden? Dan horen we graag van je!
Deze bedrijven gingen je al voor:

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws over ons, onze producten en diensten als eerste.