Diensten

Voor de
Reisbranche.

Gemakkelijk zoeken, vergelijken en boeken doe je met de services van Qenner! Of je nou op zoek bent naar een B2B systeem of een B2C website, wij hebben er verschillende oplossingen voor. Wij hebben een directe koppeling met alle grote Nederlandse en meerdere Duitse Touroperators, beddenbanken, transferaanbieders en autoverhuurorganisaties.
Met allerlei zoek-, filter- en sorteeropties kun je gemakkelijk reizen zoeken en aanbod samenstellen, afgestemd op de wensen van jouw klant.
Scrol verder voor meer informatie over onze services!

Landen in zoek & boek

Touroperators

TravelDesk gebruikers

Jaar ervaring

TravelDesk

De TravelDesk is dé module voor reisbureaus en zelfstandig reisagenten. Ontwikkeld voor jou, om jouw dagelijkse werkzaamheden een stuk makkelijker te maken. Met de TravelDesk hoef je niet langer allerlei verschillende systemen te openen, maar vergelijk je de prijzen van verschillende Touroperators in één oogopslag. Het blijft niet bij vergelijken, want ook het inboeken doe je direct in de TravelDesk. De boeking wordt automatisch verwerkt in het systeem van de Touroperator, tegen dezelfde prijs en voorwaarden.

Zoek-en-Boek

Wil jij jouw website verrijken met een Zoek-en-Boek module? Dan is onze TravelSearch dé oplossing voor jou. Met TravelSearch bied je jouw klanten de mogelijkheid om zelf hun ideale reis te boeken. Dankzij de vele filter- en sorteeropties kan de klant zelf heel eenvoudig de beste keuze maken. Het filteren van meerdere vertrekluchthavens, het type reis/accommodatie, een classificatie range, minimale beoordeling en verzorgingstype behoort tot de mogelijkheden.

Offertemodule

Maak kennis met de Offertemodule: een voor de reiswereld revolutionair product dat je de mogelijkheid biedt reisvoorstellen naar de klant te sturen. De Offertemodule is ervoor gemaakt om jou veel werk uit handen te nemen. Het proces is simpel, je voert de reiswensen van de klant in, voegt de gewenste accommodaties toe en verstuurt de offerte naar de klant. De klant ontvangt een compleet voorstel met data en prijzen. Inboeken doet de klant direct zelf, of met behulp van jouw persoonlijke service.

Jarenlang gebruikt en vertrouwd door onder andere:

Al onze services zijn verrijkt met het aanbod van onderstaande Touroperators

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws over ons, onze producten en diensten als eerste. Wij sturen ongeveer 1x per maand een nieuwsbrief.