Voor de Reisbranche

Zoeken, vergelijken,
boeken.

De TravelDesk is dé module voor reisbureaus en zelfstandig reisagenten. Ontwikkeld voor jou, om jouw dagelijkse werkzaamheden een stuk makkelijker te maken. Met de TravelDesk hoef je niet langer allerlei verschillende systemen te openen, maar vergelijk je de prijzen van verschillende Touroperators in één oogopslag. Het blijft niet bij vergelijken, want ook het inboeken doe je direct in de TravelDesk. De boeking wordt automatisch verwerkt in het systeem van de Touroperator, tegen dezelfde prijs en voorwaarden.

TravelDesk

In de TravelDesk boek je pakketreizen en acco-only aanbod van alle grote Nederlandse en Duitse Touroperators. Je bent dus niet alleen voor vliegvakanties bij ons aan het juiste adres, maar ook voor auto-, bus- en treinreizen. Om het zoeken te vereenvoudigen bestaan er verschillende filteropties. Zo kun je bijvoorbeeld op de reistypes Waterparken, Adult-only en Verre reizen zoeken. Om het aanbod verder te specificeren kun je onder andere het verzorgingstype en de minimale classificatie selecteren, en heb je de mogelijkheid om meerdere vertrekluchthavens aan te vinken.

Via de Linkenpagina kun je gemakkelijk en snel de systemen van onder meer Touroperators, autoverhuurbedrijven, beddenbanken en parkeeraanbieders raadplegen. Je hebt hiervoor geen VPN verbinding nodig en je kunt overal ter wereld vanaf elk willekeurig apparaat inloggen. Naar wens kunnen hier eigen linken aan toegevoegd worden. Om het werken nog prettiger te maken hebben we ervoor gezorgd dat je bij TUI, Corendon, De Jong Intra en Sunny Cars automatisch ingelogd wordt.

Features

Informatie over de accommodatie naar je klant versturen? Hiervoor download je eenvoudig een PDF met beschrijving en afbeeldingen van de accommodatie. Zelf knippen en plakken is dus niet meer nodig! Alleen nog even een persoonlijk bericht toevoegen en de PDF met jouw eigen logo kan naar de klant verstuurd worden.

Reviews

Om de beste keuze te kunnen maken voor een vakantie, zijn reviews onmisbaar. De integratie met TravelTrustIt helpt je om de accommodatie te kiezen die het beste bij jouw klant past. In één oogopslag zie hoe hoog de accommodatie scoort en door hoe veel reizigers die wordt aanbevolen. Ook kun je de scores van verschillende aspecten bekijken, waaronder het eten en drinken, personeel en de locatie.

Al onze services zijn verrijkt met het aanbod van onderstaande Touroperators

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws over ons, onze producten en diensten als eerste.